Spillertøj

Spillertøj, sponsorer og betaling

Alle spillere på et Gentofte Volley hold skal som minimum have en spillertrøje, som de har på, når der spilles kampe. Trøjen koster ca. 300 kr., bliver udskiftet hvert år og har som regel spillerens navn og nummer påtrykt. Klubben forventer, at hvert hold/holdleder/holdets forældre selv finder en eller flere sponsorer, der som minimum dækker udgiften til holdets spillertrøjer.


Ud over den obligatoriske spillertrøje har klubbens hold mange andre behov, man som holdsponsor kan hjælpe med at dække. Som sponsor får man også mulighed for at have sit firmalogo på spillernes tøj. Hvis der trykkes firmalogo på trøjerne, koster det lidt ekstra pr. trøje (ca. 60 kr./logo/trøje).


Eksempler på holdsponsorstøtte kan være:

 • Spillertrøjer med navn, nr og klublogo til 15 spillere (ca. 4.500 kr.)
 • Spillertrøjer og -shorts/tights med navn, nr og klublogo til 15 spillere (ca. 7.800 kr.)
 • Træningsdragt med nr og klublogo til 15 spillere (ca. 10.000 kr.)
 • Økonomisk støtte til ansættelse af assistenttræner
 • Økonomisk støtte til en social event
 • Salg af hjemmebagt kage mv. i forbindelse med kamp – overskuddet går til holdet


Hvis der er flere sponsorer, kan I naturligvis dele udgifterne mellem jer. Evt. overskydende beløb fra et holdsponsorat går til indkøb af volleybolde, som alle i klubben får glæde af.


Lykkes det ikke for et hold at finde en sponsor i starten af sæsonen, vil hver spiller blive opkrævet 300 kr. via holdsport for indkøb af spillertrøjer.


Hvordan gør I i praksis?

Tøj til Gentofte Volleys spillere købes altid hos SportsMate, der også er sponsor for klubben. Det er derfor vigtigt, at det er klubben (og ikke den enkelte sponsor eller spiller), der køber tøjet.


Det er holdlederen, der er bindeleddet mellem klubben og holdet i forbindelse med indkøb af sponsoreret tøj. Holdlederens konkrete opgave er som følger:

 1. Lav en liste over spillernes navne, spillernumre samt tøjstørrelser. Markér den/de spillere, der er libero. Markér også det navn (fornavn eller efternavn), der skal stå på trøjen. Listen udarbejdes med hjælp fra træneren. Brug denne skabelon: Bestilling af spillertøj.
 2. Send den færdige liste direkte til Peter Borglund hos SportsMate (info@sportsmate.com)
 3. Hvis der skal firmalogo på tøjet, skal billedfiler af logo indhentes fra sponsor og medsendes til Sportsmate sammen med en beskrivelse af logoets størrelse og placering på tøjet.
 4. Informér Gentofte Volleys kasserer Claus Hald om bestillingen, sponsorat og navn på sponsor (claus.hald@hotmail.com). Claus vil så udarbejde faktura og fremsende denne til sponsor.
 5. Send en liste over sponsorer til Gentofte Volley Klubudvalg (klubudvalg@gentoftevolley.dk), som udarbejder sponsoraftaler.

Brug for hjælp?

Klubudvalget kan altid kontaktes (klubudvalg@gentoftevolley.dk), hvis der er spørgsmål til sponsorater og bestilling af spillertøj.

Hvis du er interesseret i at sponsorere Gentofte Volley som klub, er du meget velkommen til at kontakte Henrik Nielsen, der er sponsoransvarlig (henrik@gentoftevolley.dk).